November - autumn colors - WINNER


  photocredits: © Wim Wyloeck photography

photocredits: © Wim Wyloeck photography

Hoera...!

We hebben een winnaar...!

In de vorige blogpost kon je deelnemen aan de fotowedstrijd 'herfstkleuren'...

Jullie inzendingen waren talrijk, maar we hebben een winnaar...

Phaëdra Pollet stuurde deze romantische snapshot in...

  "Op zondag 1 november waren mijn liefje en ik in Brussel aan het wandelen richting Atomium. De stoep was bedekt met heel wat mooie blaadjes. We liepen hand in hand en hij trok deze onverwachtse foto.   Ik vind dit één van mijn mooiste recente foto's omdat het 2 dingen mooi in beeld brengt : 'de liefde', waar geen mens zonder kan en ' de herfst', voor mij het mooiste seizoen van het jaar. "    photocredits: © Phaëdra Pollet

"Op zondag 1 november waren mijn liefje en ik in Brussel aan het wandelen richting Atomium. De stoep was bedekt met heel wat mooie blaadjes. We liepen hand in hand en hij trok deze onverwachtse foto. Ik vind dit één van mijn mooiste recente foto's omdat het 2 dingen mooi in beeld brengt : 'de liefde', waar geen mens zonder kan en ' de herfst', voor mij het mooiste seizoen van het jaar. "

photocredits: © Phaëdra Pollet

 

Gefeliciteerd Phaëdra !

Je mag één deze dagen je geschenk in ontvangst nemen, en ik vermoed dat je er wel blij mee zal zijn... Meer in de volgende blogpost!
 

En gesproken van die volgende blogpost...
Die komt er later deze week aan, met heel spannend nieuws over de website...
Want jawel, er komt een HELE leuke nieuwe feature bij...
Stay tuned...!

PS. En denk je nu 'waarom was ik niet op de hoogte van deze wedstrijd...?', dan kan je dat heel makkelijk verhelpen door je in te schrijven op de NEWSLETTER bovenaan deze pagina...!
Zo mis je geen enkele blogpost meer...

Photogreetz,
WWY.